GRIP LOB Activiteiten

Succesvoller activiteiten organiseren voor uw MBO? Maak dan gebruik van de module LOB Activiteiten. Met deze module kunt u op een eenvoudige manier activiteiten plannen en de voortgang hiervan monitoren.

Snel en gericht uw activiteiten klaarzetten

Belangrijk voordeel van ons systeem is het grote bestaande netwerk van VO-scholen in ons systeem. De scholen die u wilt aanspreken, staan dus al in ons systeem. Zo bespaart u veel tijd en kunt u gericht uw aanbod klaarzetten voor uw potentiële leerlingen.

Leerlingen die de overstap maken naar het MBO kunnen zich via deze module inschrijven voor een activiteit op uw school. Voorbeelden van deze activiteiten zijn meeloopdagen, workshops en proefstuderen.

 

Onderlinge samenwerking met VO-scholen

Het systeem kent verschillende rollen, waaronder het monitoren van inschrijvingen en het aanleveren, aanmaken en wijzigen van activiteiten. VO-scholen kunnen daarnaast toegang krijgen tot het systeem en hiermee de eigen leerlingen volgen en inschrijven. Dit versterkt de onderlinge samenwerking met VO-scholen in uw regio aanzienlijk!

Steeds meer MBO-scholen sluiten zich aan op onze oplossing en ervaren veel gebruiksgemak en boeken positieve resultaten met betrekking tot het werven van nieuwe leerlingen.

 

Meer weten over deze oplossing?

Vraag geheel vrijblijvend een demo aan of neem contact met ons op.

Demo aanvragen