GRIP LOB Dossier

Het organiseren van uw eigen LOB-beleid met een Loopbaandossier is heel belangrijk en bovendien verplicht. Is het voor u een uitdaging om de inhoud en het proces binnen de gestelde uren handen en voeten te geven? Intergrip heeft voor u dé oplossing.

Het compleetste LOB-dossier opbouwen met Intergrip!

LOB-opdrachten (ook eigen opdrachten), Loopbaangesprekken en Loopbaanactiviteiten vormen samen het LOB-portfolio van de leerling. Het eindproduct is een samenvatting dat via pdf of volledig digitaal kan worden doorgestuurd.

 

Uw LOB-beleid volledig zelf in de hand

De wijze waarop de leerling zijn dossier vult is vooral gebaseerd op beleid van uw school. U maakt zelf de keuze wat de leerling voorgesteld krijgt. Daarnaast heeft de leerling de mogelijkheid om zelf dingen toe te voegen. De ontwikkeling wordt visueel aantrekkelijk in beeld gebracht.

Door de gebruiksvriendelijke en logische werking van de leerling- en docentomgeving kunt u zich concentreren op de inhoud van LOB. Verder kenmerkt het systeem zich doordat het decentraal kan worden ingezet. Decaan/ LOB-coördinator voert beleid, de mentoren beoordelen het werk en voeren gesprekken. Vak- en profieldocenten kunnen aanvullende LOB-opdrachten toevoegen. Waarbij altijd alleen het nodige in beeld is voor leerling en docent.

 

Het is mogelijk om deze module te koppelen aan andere regionale modules, zoals het GRIP Doorstroom Dossier en GRIP LOB Activiteiten.

Meer weten over deze oplossing?

Inmiddels werken al veel vo- en mbo scholen met het LOB-dossier van Intergrip. Vraag geheel vrijblijvend een demo aan of neem contact met ons op.

Demo aanvragen