GRIP LOB Voorlichtingsdagen

Het maken van een goede keuze voor een vervolgstudie is cruciaal voor leerlingen. Daarom wilt u het liefst dat uw leerlingen zich op een juiste manier kunnen oriënteren op een vervolgopleiding. Met de module LOB Voorlichtingsdagen wordt het proces van voorlichtingsmomenten volledig geautomatiseerd. Geen papieren rompslomp meer en handmatig indelen van leerlingen dus!

 

Eenvoudig en overzichtelijk voorlichtingsdagen plannen

Het VO voegt de voorlichtingsmomenten toe aan de module, waardoor de leerlingen zich via het online overzicht eenvoudig kunnen oriënteren en inschrijven. De leerlingen kunnen zich inschrijven voor meerdere voorlichtingsmomenten en maken een voorkeurskeuze.

Leerlingen worden automatisch ingedeeld binnen de module. Bij het indelen houdt het systeem rekening met de aangegeven voorkeuren van de leerling. Achteraf kan het VO de indeling eenvoudig wijzigen. Nadat het systeem de leerlingen heeft ingedeeld, worden de uitnodigingen met daarop het dagprogramma automatisch verstuurd.

Overzichtelijk èn tijdbesparend

De module LOB Voorlichtingsdagen wordt steeds vaker gebruikt door zowel MBO- als VO-scholen. Het scheelt veel tijd met betrekking tot de organisatie van deze voorlichtingsdagen. Tevens helpt deze module u om overzicht te houden op inschrijvingen, hetgeen bijdraagt aan het beter oriënteren op vervolgstudies.

 

Meer weten over deze oplossing?

Vraag geheel vrijblijvend een demo aan of neem contact met ons op.

Demo aanvragen