Zoek Jouw Studie

Eenvoudig voorlichtingsdagen organiseren
Goede voorlichtingsdagen leveren een belangrijke bijdrage aan de studiekeuze van scholieren. Helaas is de organisatie van dergelijke dagen vaak een enorme papierwinkel. De papieren inschrijvingen zijn foutgevoelig en ook het handmatig indelen van scholieren bij de juiste voorlichtingen is vaak een flinke puzzel. Het systeem Zoek Jouw Studie maakt veel werk overbodig.

Hoe werkt Zoek Jouw Studie?

Zoek Jouw Studie automatiseert het organisatieproces van voorlichtingsdagen. Het vo kan eenvoudig alle voorlichtingen digitaal inzichtelijk maken voor alle scholieren. Scholieren kunnen zich vervolgens via het online overzicht oriënteren en inschrijven. Bij het inschrijven kunnen leerlingen meerdere keuzes opgeven. Het systeem deelt hen vervolgens automatisch in de verschillende voorlichtingsrondes in. Deze automatische indeling kan het vo nog handmatig wijzigen waar nodig. Zodra dit gedaan is worden de uitnodigingen met daarop het dagprogramma automatisch verstuurd.

Scholieren schrijven online in

De scholier kan zich online oriënteren op de verschillende voorlichtingen die worden georganiseerd. Door het handige overzicht van alle voorlichtingen kan hij een goede keuze maken en zich online inschrijven. Bij het indelen houdt het systeem rekening met de aangegeven voorkeurskeuzes van de leerling. Zodra de scholier is ingedeeld ontvangt hij per e-mail een uitnodiging met het dagprogramma. Op deze manier weet de scholier precies waar hij aan toe is.

Vo organiseert efficiënt voorlichtingsdagen

Als vo is het met Zoek Jouw Studie heel eenvoudig om een voorlichtingsdag te organiseren. Doordat het systeem voor een automatische indeling en verzending van uitnodigingen zorgt, wordt het vo veel werk uit handen genomen. Het bewaken van het overzicht wordt dankzij Zoek Jouw Studie heel gemakkelijk.

Voordelen van Zoek Jouw Studie

ScholierVo
Helder overzicht van voorlichtingenVerlaging administratieve last
Eenvoudig online inschrijvenDigitale planning en indeling
Uitnodigingse-mail met dagprogrammaDigitale uitnodigingskaarten sturen