Portal: leerlingportal

Ook de nieuwe leerlingportal is inmiddels volledig live gegaan. De leerlingportal biedt leerlingen toegang tot alle systemen van Intergrip (waar in de regio mee wordt gewerkt). Leerlingen hoeven zich nu niet langer bij ieder systeem apart te registreren. Eén registratie bij de leerlingportal is voldoende voor alle systemen. Leerlingen van scholen die bijvoorbeeld gebruik maken van het Digitaal doorstroomdossier en Zoekjouwberoep, hebben na inloggen keuze uit beide systemen.

De leerlingportal houdt het voor leerlingen overzichtelijk en bespaart hen tijd, omdat ze niet meerdere keren hoeven in te loggen. Tevens biedt de leerlingportal een berichtenbox waarin alle, vanuit het systeem verzonden, berichten weergegeven worden. Ook kunnen gebruikers vanaf nu berichten aan studenten verzenden, deze komen in de berichtbox terecht. De leerling ontvangt notificaties per e-mail als er berichten voor hem of haar zijn.

De leerlingportal is voor leerlingen bereikbaar via mijn.intergrip.nl maar ook via de systeem specifieke url’s zoals: http://www.digitaaldoorstroomdossier.nl/ en lob.intergrip.nl.